Rabu, 29 Januari 2014

khasiat daun sirih utk jerawat

khasiat daun sirih utk jerawat I en tidligere artikel , har Ladies lært forskelligt indhold i betel blade og få fordele . Fordelene ved betel blade Ladies ikke kun det, der er flere andre fordele af betel blade er en skam, hvis du går glip af .

Fra side lensaindonesia.com , nævnes , at indholdet af antiseptisk i betel blade kogt vand er ikke kun nyttig for rengøring områder i mundhulen , men ikke mindst, at indholdet er også en god antiseptisk for at opretholde en sund kvindelige organer .

Ladies temmelig koge 7-10 betelnødder blade og bruge kogt vand til at vaske dine kvindelige organer for at undgå en bred vifte af bakterier og lugt .

Ikke kun det, kogt vand betel blade, især rødt betelnødder effektiv for diabetes, sænke blodsukkeret , gigt, leverbetændelse og andre sygdomme i.

Red betel ikke kun nyttige som en antiseptisk og behandlinger for sygdomme i alvorlig, kan selv mindre sygdomme som hoste også blive behandlet med betel blade.

Fra side ancaran.com anført, at den måde at gøre denne medicin fra betel blade er som følger:

forberede 15 stykker af frisk betel blade , friske Gøtu Kola 10 ark , 10 ark frisk ciplukan og honning efter smag .

Sådan at gøre det meget let, cukuo ved kogning alle blade med 5 kopper vand, indtil de resterende 2 kopper kogende vand så meget. Så før du drikker, blandes med honning til at smage .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar